Sawes col·labora amb la SBG

Durant el 2015, Sawes va treure al mercat una edició col·leccionable de regalèssia en caixes metàl·liques amb motius de Jazz. La col·lecció està formada per obres de Leonid Afremov representant: John Lee Hooker, Ray Charles, Charlie Parker, Miles Davies, Louis Amstrong i Duke Ellington.

Sawes ha volgut col·laborar amb la Societat de Blues de Girona, amb la qual comparteix un especial entusiasme per la música com a important manifestació cultural, i aporta el seu producte que, malgrat no estigui específicament orientat al Blues, sí que hi té molta relació, ja que el Jazz en deriva directament (i no oblidem que la SBG està orientada al Blues i altres estils musicals que hi són propers).

Es tracta d’una col.lecció de caixes que contenen 20gr de regalèssia de qualitat, que a més d’estar molt bona, és perfecte per les gargamelles tant dels músics (especialment els cantants, és clar) com dels seus més entusiastes seguidors que completen l’experiència dels concerts en viu, ajudant-los a cantar els seus temes, animant i passant-ho bé.

El consumidor habitual d’aquests petits caramels, llevat que en faci la col·lecció, sol llençar les caixes un cop buides. En el cas dels músics pensem que poden tenir altres utilitats i d’aquesta manera es recuperen i tenen una nova funció. El cas més clar, però no l’únic, és el de baixistes i guitarristes que fan servir pues; una vegada buida la caixa, es retira la part transparent i s’hi guarden les pues.

Per tot plegat, Sawes i la SBG tidrem ocasions per obsequiar els músics que col.laboren amb la nostra societat amb una d’aquestes caixetes, que esperem que els hi agradin molt.

img-20161229-wa0006

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.