Blues al Yeah! The Rusties (13 de novembre)

13 de novembre a les 19h. Segona entrega de blues al Yeah! (Av. Ramón Folch, 9. Girona)

En aquesta ocasió us portem bona música de la mà de “The Rusties”. Independent Blues de la Garrotxa i el Ripollès, potent, ben fet, amb feeling i bon rotllo. Si et vas perdre la presentació de “Viatjant pels camins del blues”, ara els tindràs a Girona. T’ho perdràs?

captura-de-pantalla-2016-09-22-a-les-17-43-14

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.