Viatjant pels camins del Blues. Concert documental

img-20161012-wa0006

De la má de “The Rusties Blues Band”, un repàs a la història del blues en un concert documental. Imprescindible pels amants del blues i recomanable pels aficionats a altres estils de música occidental contemporània, la majoria fills, nets o cosins del blues.

Molt més que un concert. Un viatge a l’origen de la societat afroamericana, als camps de cotó, a la pobresa, al patiment, a l’ús de la música espiritual i de treball que els ajudava a suportar la duresa de la seva existència. Certament, el blues és patiment…..i molt més.

El divendres 4 de novembre, a Ripoll, Teatre Comptal. Que no t’ho expliquin!

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.