Què deu tenir el blues?

sebastian-kruger

Imatge de sebastiankruger.org

Deu anys des que van treure el darrer disc. El proper 2 de desembre és la data prevista de sortida de “Blue&Lonsome” (trist i solitari). Un disc que torna als origens i repassa clàssics del blues (amb la col·laboració d’Eric Clapton en un parell de temes), on tot va començar i on tots, tard o d’hora tornen.

Ja fa més de 50 anys que els Rolling Stones van beure de les fonts del Blues, adoptant precisament el seu nom d’un tema del gran Muddy Waters. Els riffs dels Chicago Blues i els passatges d’harmònica van captivar a aquesta colla d’aleshores adolescents (blancs i a sobre, britànics) i els van portar a vendre les seves ànimes al diable. El resultat és conegut por tots, una banda sòlida, incombustible, nerviosa, Una banda que ha anat més enllà que cap altre en molts sentits i encara no sabem quan podrà parar.

Llarga vida als Stones!

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.