Anuario del Blues 2014

Com cada any, els amics de la SBB han editat el seu anuari. Us el posem en el seu format en PDF perquè li pogueu fer una ullada. Hi ha molta feina i moltes ganes al darrere i estem segurs que el trobareu molt interessant.

Hi podeu trobar tota mena d’informació sobre el mon del blues a casa nostra durant tot el 2014, bandes, festivals, entrevistes, etc.  Bona lectura!

Cliqueu la portada per obrir la revista.

Cliqueu la portada per obrir la revista.

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.