Taller d’overdrive

Enllaç per inscripcions clicant sobre el cartell

 

El proper 10 de gener la SBG us porta en Pere Carreras de Fuzz Pedal http://www.fuzzpedal.es i els Fraizer Trio https://www.facebook.com/fraizer.trio al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal de Girona. La jornada començarà a les 10 del matí i tindrà dues parts diferenciades però complementàries.

Al matí hi haurà una part teòrica sobre els pedals d’efectes amb demostració de la seva utilitat i tipus de so que poden oferir. Fraizer Trio seran els encarregats de posar els instruments a punt i tocaran amb diferents configuracions per ajudar a tenir-ne una idea més aproximada a la realitat del guitarrista (tot i que el pedal que farem aquest dia, també és molt adequat per a harmonicistes).

A la tarda, els que estigueu inscrits podreu fer el vostre pedal, soldat punt a punt sense circuit imprès i amb components originals dels anys 70 que en Pere guarda com un tresor. Els que no teniu ni idea d’electrònica o no sabeu soldar… o simplement no sou uns manetes, no heu de patir. En Pere Carreras a més d’explicar pas a pas el que estem fent, donarà un cop de mà a tot el que tingui el més mínim dubte. També l’ajudarem a soldar, muntar, provar i el que faci falta. Tornareu a casa amb l’aparell funcionant.

No us despisteu, només hi haurà components per a 10 pedals que aniran a mans dels 10 primers inscrits.

El preu total del taller és de 70 euros (65 pels socis de la SBG) i inclou la xerrada sobre booster, overdrive, distorsió  i fuzz, escoltar i poder provar diferents pedals i construïr i endur-se l’overdrive el mateix dia.

Hi ha també la possibilitat de venir només a la xerrada i demostració del matí per només 5 euros.

Vine i construeix el teu propi pedal, l’hauràs fet amb les teves mans i només n’hi haurà 10 com el teu. Segur que et donarà satisfaccions per molt temps.

Per construïr el pedal és imprescindible estar prèviament inscrit. Les inscripcions es faran al Centre Cívic Mercadal-Barri Vell. http://www.girona.cat/ccivics/cat/index2.php?idReg=126271

Si només vens a la xerrada, no cal inscripció prèvia.

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.