Tapes & Blues Pou Rodó

Tapes&BluesPouRodo2

El proper divendres 29 la SGB, el Xantar Bar i el Cafè Context organitzen una tarda de tapes & blues a la Plaça del Pou Rodó, al costat mateix de l’església de Sant Fèlix de Girona.
Vine amb els teus i passa la tarda en bona companyia mentre prens el que més t’agradi. Arrenquem motors amb el power trio Waltrapa & The Cashmakers, seguidament Big Villano amb Air Blues One Session i acabem amb la H&B Band!!

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.