Moby Disk Col·labora amb la SBG

10173751_786049934748010_3026868770639049296_n

Moby Disk Records col·labora amb la SBG i ofereix condicions preferents als nostres socis per la compra de CD’s, vinils i tota mena d’objectes relacionats amb la música. També hi pots trobar samarretes de la SBG.

Per obtenir el teu descompte, presenta el teu carnet al mostrador o si no el portes, pots identificar-te amb qualsevol document oficial que permeti consultar la teva condició de soci.

Moby Disc Records és la la Rambla de la Llibertat 46 de Girona.

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.