Waltrapa & the Cashmakers al “Tempo sota les estrelles”

Tempo-WaltrapaSota la denominació genèrica “Vermut Jazz”, el 27 de juliol a partir de les 12h i mentre feu el tradicional vermut, podreu disfrutar de Waltrapa & the Cashmakers, un power trio que no us deixarà indiferents.

En aquesta ocasió, Tempo sota les estrelles ha volgut comptar amb la Societat de Blues de Girona per portar aquesta formació a la Plaça dels Jurats.

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.