La SBG a la festa anual de la Comunitat de Blues de Lleida

LogoWebCBLl

Un any més els companys de Lleida s’han reunit a la Blue Box (local social de la comunitat). Després del sopar, les presentacions i el retrobament amb bons amics, vam tenir música a raig amb la Tota Blues Band, D. V. King i el tradicional fi de festa amb la jam session. Cal dir que aquest any s’hi han afegit en Manel Rost i en Lluís Figueras, veu, harmònica i guitarra de Grateful Blues, que no es van voler perdre la festa.

És la primera vegada que hi anem com a membres de la SBG, de manera que a més de passar-ho bé i saludar els amics, molts d’ells bons músics a qui sempre és un plaer veure i escoltar, vam aprofitar per tenir un canvi d’impressions i parlar de futures col·laboracions, tant amb la Rosa Jové (com a presidenta de la Comunitat de Blues de Lleida), la Maquel Amat (responsable del Benicassim Blues Festival), i en David Sánchez (membre de la junta de la Societat de Blues de Barcelona).

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.