La SBG col·labora amb Oncolliga

IMG_0241

Antonio Hidalgo de la H&B Blues, acompanyat d’Andy Ball, van oferir la seva col·laboració desinteressada tancant la jornada “Oncolliga’t amb nosaltres”, destinada a recollir fons per a l’organització Oncolliga.

La jornada organitzada per Oncolliga i el CME del Baix Empordà, va tenir lloc al Club de Tennis de Mont-Ras el 31 de maig.

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.