Col·laboració de Unió Musical Eiximenis amb la SBG

DSC_0018

Clica la imatge per anar a la pàgina web de ume EIXIMENIS

La Unió Musical Eiximenis ofereix condicions preferents als socis de la SBG per la compra dels seus productes. Per obtenir un descompte, presenta el teu carnet al mostrador o si no el portes, indica el teu nom i la teva condició de soci.

Els trobareu com sempre al carrer Francesc Eiximenis 18.

 

 

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.