1a Nit de Blues de la SBG a La Mirona

El proper divendres 30 de maig, La Mirona s’omplirà de blues amb la SBG!

Obirem portes a les  21h amb un programa farcit de blues amb tres de les bandes de casa nostra amb garantia contrastada: Pexsom Blues; Grateful Blues Band i Waltrapa & The Cashmakers. Tres opcions diferents, tres formes de passar-ho bé. Potència, bon gust i música que no s’acaba!

Tancarem amb una jam session a càrrec de músics de la SBG, oberta als que tingueu ganes de passar-ho bé a l’escenari i contagiar una mica més de bon rotllo!

Els socis de la SBG (donats d’alta fins a 24 hores abans de l’event) disposaran d’una taquilla de socis on poder comprar les entrades amb descompte i aquells que encara no el tinguin, recollir el seu carnet de la SBG (cal presentar DNI o altre document legal per recollir el carnet).

Captura de pantalla 2014-05-12 a les 12.51.25

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.