Resum de la jornada de presentació

P4270021-2

Si en volem fer un resum, el que va marcar la jornada de presentació d’ahir van ser les ganes i l’actitud dels assistents, tant músics com aficionats.

La gent ho va passar molt bé i va participar activament, contribuint a un ambient que va ser de festa i ganes de passar-ho bé.

Estem molt satisfets de l’experiència i ens va marcar molt positivament la resposta de tots plegats. Vam tenir una arrencada plena de blues,  vitalitat i bon rotllo que les bandes van saber transmetre, a uns participants entregats. El temps ens va acompanyar i malgrat les previsions de pluja, vam tenir un bon solet durant les actuacions a la zona exterior.

Grateful Blues, Waltrapa & Cashmakers i JN Band, van donar el tret de sortida. Els donem les gràcies i volem que sàpiguen que apreciem molt el seu esforç i col·laboració per fer que el blues i la bona música camini amb bona marxa. En especial apreciem molt el fet que alguns músics volguessin estar amb nosaltres esgarrapant el seu temps perquè havien de ser a Lleida a la tarda. Altres com els Pexsom, van agilitzar la seva tornada d’altres compromisos per poder ser-hi en algun moment i de fet els vam poder gaudir a la tarda durant la sessió de jam que vam encetar després de dinar i sortejar alguns obsequis per gentilesa dels nostres col·laboradors.

La jam va estar també marcada per les ganes de més i més música. Els intèrprets van anar rotant i tots van donar molt bones vibracions, gaudint i fent gaudir tota la família blusera. Durant la jam també vam poder saludar a la presidenta de la Societat de Blues de Lleida, Rosa Jové, que va voler estar amb nosaltres a través de videoconferència, ens va desitjar sort en nom seu i també de la presidenta del festival de Benicassim. També vam poder veure el missatge que ens va fer arribar la European Union Blues a través d’un membre de la seva junta, Roser Infiesta.

Vam tenir el luxe de ser sonoritzats durant tota la jornada per en Maurici de Produccions Tremendes, a qui també volem donar les gràcies per ser-hi i per fer-ho fàcil.

Vam finalitzar amb els pastissos que ens van obsequiar la Trini i la Neus amb el logo de la societat (no en van quedar ni les engrunes) i música fins que es va fer fosc.

Ens van quedar ganes de seguir i prometem fer-ho, ja estem treballant en la propera nit de blues de la qual us en parlarem quan la tinguem a punt…

Moltes gràcies a tots, unes quantes vegades!!!

Anuncis

Quant a SBG

La Societat de Blues de Girona, és el punt de trobada dels amants del blues. La seva finalitat és promoure i difondre el blues i altres estils molt relacionats, ajudar a la seva dinamització i organitzar trobades, events, tallers, xerrades, i qualsevol activitat que sigui de l'interès de músics i aficionats de qualsevol edat i condició.
Aquesta entrada ha esta publicada en Novetats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.